СЪВЕТИ

background image

Дизайнерски нюх и умения. Високи технологии. Индивидуален подход.

Съвети за успешна реклама.

GRAVICO Ltd.

Определете ясна цел на вашата реклама.

Основните цели на рекламата са да информира клиента и да налага марката на пазара. Обмислете внимателно каква трябва да бъде и какво трябва да казва вашата реклама, преди да инвестирате в нея. Рекламата говори много за вашия бизнес, затова изберете най- добрия!

Дизайн и визия.

Рекламата ще ви представлява пред вашите клиенти, затова е важно как ще изглежда и дали ще отговаря стилово на търговския обект, дали хармонира с околната среда и заобикалящата природа. Надписите трябва да са лесно четими, а художествените орнаменти добре подбрани и съчетани с останалите елементи на изделието.

Материали.

Водещи фактори при избора на материали за изработката на вашата реклама са климатът и атмосферните условия. Потърсете компетентен съвет за устойчиви материали, които същевременно отговарят на търсената от вас рекламна визия и ще запазят качествата и добрия си вид през целия си живот.

Сервиз и поддръжка.

Вашата реклама е лицето ви пред света. Тя формира най- важното първо впечатление у посетителя. Затова бъдете сигурни, че рекламите ви са технически обезпечени, в чист вид и изглеждат добре. Не скъпете средства за поддръжка и ремонт. Неподдържаната, неизправната и не функционираща реклама работи срещу вас.

Състояние на терена.

Преди да се пристъпи към дизайн и проектиране, трябва да се извърши заснемане на обекта- състояние на терена или сградата, точното място на бъдещия монтаж. Изготвянето на добро конструктивно решение е от съществена важност за сигурността и безопасността на вашите клиенти, а и на вас самите. Това ще ви помогне и в по- нататъшното узаконяване на рекламното съоръжение.

Иновативни рекламни решения.

Правете разумни инвестиции приоритетно в модерни и иновативни рекламни решения. Бъдете в крак с новите технологии, а това повярвайте, винаги остава оценено от клиентите. Ще се възползвате и от неоспоримите предимства на нововъведенията в техниката- енергоспестяване, екологичност, надеждност, дълъг живот и лесна поддръжка.